duminică, 3 iulie 2016

Pregatiri pentru FelixOpel editia a X-a, 2016.

Salut, lume.
Luna octombrie se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca se apropie FelixOpel, intalnirea nationala a fanilor Opel.
In acest an, o sa avem editia a 10-a. O mica aniversare. Cifra rotunda. Schimbam prefixul. Spuneti-i cum vreti voi. Cert este ca ne vom intalni din nou in cadru festiv. Si cert este ca vom avea din nou « chestii » memorabile.
In avanpremiera evenimentului, deschid acest subiect pentru a va putea exprima dorinta de participare. Vreau sa ne spuneti ce activitati ati vrea sa avem la Fest. Ce nu ati vrea. Sa ne spuneti cu ce ati putea voi sa contribuiti la programul evenimentului. Puteti sa va exprimati si preferintele privind perioada de desfasurare.
In principiu, ne adunam incepand de joia si stam pana duminica. In principiu, Festul o sa aiba loc in primul sau al doilea weekend al lunii octombrie. Inca nu am stabilit in care din ele dar teoretic putem sa facem Festul si mai tarziu. Astept propunerile voastre si in final o sa aleg perioada cea mai propice, tinand cont de cei mai importanti factori.
          Referitor la Fest, ramanem pe formula consacrata ca in ziua de sambata sa iesim undeva unde sa ne manifestam pentru toata ziua. Foarte probabil ca locul sa fie parcarea unde am fost in ultimii doi ani.
In rest, o sa incercam sa umplem programul cu cat mai multe activitati interesante.
Mie imi place foarte mult cand se mestereste pe la masini. Cate putin, sa nu va fure din timpul de distractie. Adica sa avem acele « ateliere tehnice », ca doar o sa fie o intalnire cu tema auto.
As mai pune accent pe partea turistica. Oradea are tot mai multe puncte de interes pe care nu as vrea sa le ratati. Avem on centru vechi foarte frumos. Piata Unirii, Bisericile din zona (Biserica cu Luna, Biserica Sf. Nicolae, Catedrala Greco-Catolica, Biserica Romano-Catolica Sf. Ladislau), Turnul Primariei, Palatul si Pasajul Vulturul Negru, Pietonala, o multime de cladiri istorice renovate, Promenada de pe malul Crisului Repede, Cetatea Oradea, parcul din Santul Cetatii, Promenada de la Dealul Ciuperca, Aquaparcul Oradea (sper sa fie deschis), Parcul Salca, Palatul Baroc, Catedrala Romano-Catolica, Sirul Canonicilor, Sinagoga Ortodoxa, Sinagoga Neologa Zion, etc... Postez aici si un link spre site-ul oradean de promovare a turismului : http://oradea.travel/?page_id=1758
            In Baile Felix, avem complexul Apollo, Aqua Park President, Felixarium, Avenul de la Betfia, etc...
Judetul Bihor are de asemenea puncte de interes pe care sunt sigur ca ati vrea sa le vizitati. Avem Pestera Ursilor de la Chiscau, Pestera cu Cristale Farcu, etc...
Sunt sigur ca o sa gasim o varianta sa organizam mici grupuri care sa viziteze aceste locuri memorabile.
          In concluzie, eu si echipa de bihoreni inimosi, asteptam mesajele voastre, ale celor care cred ca pot sa vina. O sa incercam sa tinem cont de cat mai multe dintre ele, in limita posibilitatilor.
           Puteti raspunde astfel:
- printr-un comentariu direct la acest material, 
- printr-un comentariu la discutia dedicata de pe forum AICI sau
- printr-o postare pe pagina de Facebook, AICI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu